8. kolo
17.09.2022 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Adam Ounas (© AFP)

Ounasova parádní trefa přisoudila Lille výhru nad Toulouse

Lille pokračuje ve střídavém tempu sbírání porážek a vítězství. V posledních pěti kolech před tímto soubojem prohrálo třikrát, dvakrát vyhrálo, a vítězství dle této konstanty mělo přijít na řadu právě v souboji s Toulouse. Nakonec se tahle predikce ukázala jako ono správné řešení, rozhodující trefu si připisoval ve druhém poločase moc povedeným způsobem Adam Ounas.

Domácí vstoupili do utkání parádně a už v 5. minutě se ujali vedení. David dostal přihrávku od Gomese do šestnáctky, tam dokázal se štěstím obehrát bránícího Nicolaisena, a pak zacílil pohotově na vzdálenější tyčku. Ve 20. minutě se pokoušel o srovnání stavu Desler, avšak jeho pokus z voleje na bližší tyčce polapil gólman Chevalier. Ve 26. minutě naopak mohlo LOSC svůj náskok navýšit, sám před gólmanem Dupém se ocitl Gomes, jenže koncovka mu nikterak dobře nevyšla, čili z blízkosti z tutového postavení na hostujícího muže v rukavicích nevyzrál.

Toulouse si už v prvním poločase umělo tvořit nějaké šance ke skórování, rozhodně na severu Francie nepůsobilo bázlivým dojmem, a v podstatě se tak ve 48. minutě dočkalo zaslouženého přesného zásahu. Yoro špatně rozehrál, o pár chvil později vznikl v pokutovém území slušný závar, Dallinga poté předložil míč na Chaïbiho, a ten dělovku nasměroval do šibenice. Jenže radost hostům nevydržela příliš dlouho, Lille se zdařilo v 53. minutě nadobro strhnout výhru na svou stranu, to když Ounas z vápna zužitkoval parádně pobídku ze středu pole od Andrého.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele