11. kolo
24.10.2021 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Troyes (© AFP)

Troyes dokázalo otočit zápas proti Remeši a slaví třetí výhru v sezoně

Na Stade Auguste-Delaune se muselo začít o něco později, protože domácí příznivci byli natolik natěšení, že kvůli dýmu z jejich pyrotechniky nebylo vidět na krok. Sice se pak ujali vedení, avšak hosté měli svůj den, díky čemuž Les Rouges et Blancs v tabulce přeskočili.

V 6. minutě se centr z přímého kopu od Alexise Flipse po odrazu od země dostal na zadní tyč, kde svou razantní hlavičkou, při které spolupracoval s břevnem, zařídil svému týmu vedení Yunis Abdelhamid, načež běžel slavit s fanoušky Remeše - 1:0. Následně to zkusil sám Alexis Flips a za Gauthierem Gallonem opět zvonila branková konstrukce.

Ve 22. minutě pálil dosti nepřesně Ghislan Konan, a tak se ve zbytku tohoto střetnutí opět věnoval především defenzivním povinnostem. S jedinou výjimkou, na kterou se tuplem nebude vzpomínat. Když Estac na úvod poločasu inkasoval, jakoby si jeho hráči řekli, že v závěru úvodního dějství pro změnu gól vsítí.

V jednačtyřicáté minutě proto směřoval míč z pravé strany před bránu na Mamu Baldého. Jeho první pokus ještě Predrag Rajković vyrazil, nicméně na následnou hlavičku už byl krátký - 1:1. V nastaveném čase ještě zakončoval Rominique Kouamé. Srbský gólman vyrážel k autorovi vyrovnávací branky, který druhý zářez na svoji pažbu nepřidal, jelikož ho zradila přesnost.

Také ve druhé půli nebylo ani pro jeden z mančaftů snadné vymyslet dobrou přihrávku, po které by se mohla zrodit nějaká kloudná příležitosti. Pětašedesátá minuta přinesla rovněž nepřesný centr. Jenže Abdelhamid odhlavičkovával pouze na hranici šestnáctky, kde se do balonu z první opřel Xavier Chavalerin a Remeš podruhé inkasovala - 1:2.

Na začátku závěrečné desetiminutovky se pokusil odpovědět Nathanaël Mbuku, jenže na Gallona nevyzrál. Ve třetí minutě nastaveného času ještě Andrew Gravillon sejmul Gersona Rodriguese, za což uviděl žlutou kartu. A protože tu první dostal na konci úvodní pětačtyřicetiminutovky, musel zamířit do šatny o 60 sekund dříve, než všichni ostatní. Na výsledku už se za tak krátký časový úsek nepřekvapivě nic nezměnilo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele