18. kolo
11.12.2021 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Reimsu (© AFP)

St. Étienne zůstává poslední, pod dočasným velením Sablého padlo v Remeši

Léčba šokem nepomohla. Poté, co byl po debaklu s Rennes odvolán Claude Puel jako hlavní lodivod St. Étienne, dostal mužstvo na starosti dočasně Julien Sablé, avšak ani s jeho pomocí se nepodařilo odvrátit další porážku klubu z Auvergne-Rhone-Alpes. Remeš využila penaltu a především vlastní přesilovku, která trvala celý druhý poločas, kýženým a účelným způsobem.

Domácí v úvodní dvacetiminutovce působili možná o něco aktivnějším dojmem, v 10. minutě se zjevil ve slušné pozici Ekitike, avšak v koncovce neuspěl. Ve 23. minutě se každopádně již skóre přece pohnulo směrem kupředu. Gólman Green byl v souboji o balón o nepatrný rozdíl později než Ekitike, jehož ve vlastním vápně fauloval, a nařízenou penaltu zužitkoval Touré.

Remeš od té doby prakticky bez větších problémů hlídala těsný náskok, situace se navíc pro jeho soupeře zásadně zkomplikovala těsně před obrátkou. Do akce opět musel výrazněji sudí Gaillouste, za jehož zády Bouanga sáhl do tváře Kebbalovi, a hostujícího útočníka tak musel vyloučit. Zbytečná červená karta ASSE v podstatě znemožnila po přestávce jakkoli reagovat.

V oslabení se Les Verts, jež vlastně celý podzim prožívají po nevalných výsledcích psychická muka, mohli stěží postavit čelem pro ně nepříznivému stavu. Ve 50. minutě je mohl nadobro zlomit elegantní patičkou Touré, na poslední chvíli však zasáhl Green, pak Touré hlavičkoval v tutovce těsně mimo. Až v 89. minutě nakonec skóroval lehce Mbuku po pobídce Ekitikeho.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Class 92

V ASSE je všechno špatně, to nebylo jenom Puelem...

Celý je to tam současně na tužku. Vedení dělá nesmyslná rozhodnutí.

A fans už toho mají pokrk.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele