30. kolo
02.04.2022 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Souboj Lille s Bordeaux branku nenabídl

Bez branek skončilo sobotní utkání mezi Lille OSC a Girondins Bordeaux. Zejména pro domácí je to velká ztráta, zvláště když Bordeaux hrálo od 35. minuty bez vyloučeného Kwatenga. V konečném zúčtování může být bod ztrátou i pro hosty, jejichž situace na dně tabulky zůstává nadále kritická.

Diváci čekali na branku marně a přitom první velká šance se zrodila po třech minutách. Útočník Burak Yilmaz se dostal ke střele z hranice malého vápna a Poussin konečky prstů balón vyrazil. Bohužel pak hra postrádala větší tempo a brankové příležitosti přestaly existovat. Přesto ještě v prvním poločase došlo k zásadnímu momentu. Ve 35. minutě fauloval Enock Kwateng a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Pro Bordeaux to byl zásadní problém, ale jak se později ukázalo, Lille si nedokázalo s početní převahou poradit.

Jocelyn Gourvennec nabádal své svěřence k větší aktivitě a ti opravdu vstoupili do druhého poločasu lépe. V 51. minutě byl blízko vedoucímu gólu Jonathan Bamba, ale do cesty se balónu postavila branková konstrukce. Po hodině hry zase domácím nebyla uznána branka, za což nesl vinu těsný ofsajd.

Lille to tam nepadalo a to ani po šancích Bamby ze 69. minuty a Yilmaze ze 70. minuty. Brankář Poussin společně s obranou nadále odolávali. Dalo se čekat, že s přibývajícím koncem bude tlak Lille růst a v nastaveném čase Les Girondins přežili jednu klinickou smrt za druhou. Nejprve nebyl Onanovi uznán gól pro další těsný ofsajd a ve čtvrté minutě nastavení Poussin neudržel balón na brankové čáře a těsně před ním jej s vypětí všech sil odkopla obrana. Bordeaux veze z Lille bod, ale jakou bude mít váhu ukáže až konec sezony.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nedal bych na jedničku ani 1,2. Co zase bookmaker zkouší??

Reagovat
smazaný uživatel

Penízky se dají vydělat mnoha zpusoby-tohle je jeden z nich.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele