37. kolo
14.05.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bordeaux remizovalo 0:0 a prakticky míří do druhé ligy

Už existuje jen opravdu mizivá šance na záchranu. Bordeaux v předposledním kole nedokázalo vstřelit branku Lorientu a na barážovou příčku ztrácí tři body.

Byla to jedna z posledních šancí, jak zvrátit nepřízeň osudu, ale ani domácí utkání s Lorientem se hráčům Bordeaux nepovedlo. Přístavní celek měl jen jednu střelu na branku a s takovou bilancí je boj o záchranu skutečně nemožnou záležitostí.

Lorient dobře věděl, že domácí musí tvořit hru, a tak vyčkával na vhodné příležitosti a vyrážel do brejků. Po jednom z nich hlavičkoval těsně vedle Ouattara. Ve 39. minutě pak vytěsnil nebezpečnou střelu Poussin. Les Girondins měli obrovskou šanci na vedení před koncem prvního poločasu, ale průnik Hwang Ui-Jo skončil jen střelou do boční sítě.

Lorient si udržoval mírnou převahu a dokázal držet Poussina v permanenci. Střelu Moffiho ze střední vzdálenosti vyškrábl na rohový kop. Bordeaux sice tahalo za kratší konec, ale nakonec mohlo získat všechny body pro sebe. Čtvrthodinu před koncem střílel Hwang Ui-Jo těsně vedle a spálil tak největší příležitost zápasu. Byl to klíčový moment, protože v 86. minutě byl vyloučen Mensah a tím naděje na vítězství prakticky pohasly. Bordeaux je po remíze 0:0 jednou nohou ve druhé lize, zatímco Lorient je zachráněn.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele