3. kolo
22.08.2021 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Habib Maïga (© AFP)

Zápas mezi Metami a Remeší skončil dělbou bodů

Hosté sice na Stade Municipal Saint-Symphorien vedli, jenže třetí remíze ve stejném počtu utkání se nakonec nevyhnuli. Les Grenats, za které tentokrát neskóroval Fabien Centonze, nýbrž Habib Maïga, připisují do tabulky druhý bodík.

Už v 7. minutě si na levé straně balon výborně připravil Ghislain Konan a svým centrem našel hlavu Marshalla Munetsiho, který byl neomylný - 0:1. Za 120 sekund mohlo být srovnáno, kdyby Predrag Rajković senzačně nevychytal Ibrahimu Nianeho. Takhle se domácí dočkali až v minutě čtrnácté, když Habib Maïga uklízel ve spolupráci s pravou tyčí za gólmanova záda - 1:1.

Ve 39. minutě si dělal v pokutovém území prostor Yunis Abdelhamid, nicméně nakonec trefil jenom boční síť. A nutno dodat, že i kdyby jeho přízemní pokus směřoval mezi tři tyče, Alexandre Oukidja by si s ním s největší pravděpodobností poradil. V závěru poločasu ještě vyzkoušel brankářovu pozornost Fabien Centonze.

V 54. minutě se kouč Óscar domníval, že jeho tým posunul misky vah zpět na svoji stranu. Jenže gól Ilana Kebbala nemohl být uznán, protože jeho spoluhráč byl krátce předtím v osobním souboji až příliš důrazný. V 66. minutě to z dobré pozice zkusil Konan, jenže muže v rukavicích výrazněji nevystrašil.

Zápas byl nadále vyrovnaný, a pokud by se někomu podařilo skórovat, zřejmě by to znamenalo tříbodový zisk. Zmíněný trenér ve službách Les Rouges et Blancs dění na hřišti prožíval až natolik, že mu v 87. minutě ukázal rozhodčí Florent Batta červenou kartu. A snad aby jeho protějšek Frédéric Antonetti netrhal partu, nechal se vyloučit také. Na nerozhodném stavu však už nic nezměnil ani závěrečný přímý kop, který Niane napálil do dobře postavené zdi.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele