12. kolo
30.10.2021 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Wahbi Khazri (© AFP)

Méty remizovaly se Saint-Étienne 1:1, Khazrí dal gól z vlastní poloviny

Na posledním místě francouzské Ligue 1 se nic nemění. Zůstává tam i nadále Saint-Étienne, které tentokrát veze bod z Mét. Průměrné utkání vejde do historie zejména díky gólu Wahbiho Khazrího, jenž se prosadil střelou z vlastní poloviny hřiště.

Úvod utkání byl poměrně rušný. Už v 7. minutě musel kvůli zranění střídat Yvan Neyou a jeho místo zaujal Aimen Moueffek. Nový muž na hřišti pak sledoval, jak domácí střílí o dvě minuty později vedoucí gól. Farid Boulaya předvedl parádní volný přímý kop a brankář Green tomu nedokázal zabránit.

Saint-Étienne se okamžitě dostalo pod tlak, ale naštěstí pro něho přispěchalo s rychlou odpovědí. Wahbi Khazrí předvedl něco neuvěřitelného. Ještě na vlastní polovině hřiště si všiml vyběhnutého brankáře domácích a tak to zkusil rovnou střelou na branku - vyšlo to. Závidět by přitom mohl i Patrick Schick.

Khazriho branka hosty nakopla a ti měli další příležitosti. Khazrí díky dobrému zákroku Oukidjy druhý gól nepřidal a krátce potom musely poprvé střídat i Méty. Zraněného Maïgu nahradil Pajot.

Ve druhém poločase příliš šanci k vidění nebylo. Nejzajímavější moment přinesla 69. minuta a Kolodziejczakova malá domů, která skončila k překvapení všech na tyčce. Ani jeden tým nebyl schopen utkání rozhodnout a tak se po devadesáti minutách zrodila remíza 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele