8. kolo
26.09.2021 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Mama Baldé (© AFP)

Angers a Troyes si body nakonec rozdělily

Svěrenci Géralda Baticleho drželi pět kol neporazitelnost, dokud je nevyškolilo Nantes. Následně si připsali na konto cennou remízu z duelu proti Marseille. A o čtyři dny později opět nevyhráli. Alespoň remízu zachránil proměněnou penaltou Thomas Mangani. Vyloučení Jimmyho Giraudona přišlo až v nastaveném čase.

Po nemastné neslané úvodní dvacetiminutovce se až v jejím závěru osmělil Angelo Fulgini. Pozice to byla dobrá, zakončení nikoli. Následná šance už skončila gólem. Po chybě v rozehrávce mohl jít Mama Baldé sám na gólmana, přičemž tohle svoje sólo vyřešil přízemní střelou pravačkou - 1:0. Estac se potom zatáhl do defenzivy, což dávalo příležitost hostům.

Ti se však dostali vesměs pouze k neškodným střelám z dálky. V nastaveném čase úvodní pětačtyřicetiminutovky našel Gerson Rodrigues kolegu Yoanna Touzghara, který v dobré pozici minul. Druhá půle začala pro Gauthiera Gallona dalším dalekonosným pokusem. V 63. minutě Jimmy Giraudon ostře fauloval protihráče a sudí Leonard po zhlédnutí záznamu ukázal na penaltový puntík.

Thomas Mangani dal střele dostatečnou razanci na to, aby na ni gólman nedosáhl, přestože uhodl směr - 1:1. Zbytek utkání provázely nepřesné nebo příliš slabé střely, se kterými neměli Gallon s Paulem Bernardonim sebemenší problémy. Postupně to čím dál více vypadalo, že aktuální výsledek vyhovuje všem.

V závěru sice Troyes vstřelilo prakticky z ničeho branku, která ale nemohla být kvůli předcházejícímu faulu uznána. Následně si ještě hříšník Giraudon prohlédnul zblízka druhou žlutou kartu. Během šestiminutové početní výhody se ale SCO už k ničemu nedostalo. Za týden se pokusí vyzrát na Méty, zatímco Estac cestuje do Nantes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2,76-3,27-2,66. Věřím bookmakerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

0 V POHO STAČÍ.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele