25. kolo
13.02.2021 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Remeš si s RC Lens rozdělila body

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Remeší a RC Lens. Domácí vedli už od 13. minuty zásluhou Zeneliho, ale hosté po změně stran srovnali gólem Sotocy a výsledek se až do konce nezměnil. Hosté dokonce v zápase neproměnili pokutový kop.

O první střelecký pokus se sice postarali hráči Lens, ale do vedení šli domácí. Chavalerin dobře vyvedl balón až k vápnu, následně gólman Leca vyrazil střelu Dia, ale Arber Zeneli z pohotové dorážky hlavou zajistil Remeši vedení. Hosté se snažili o vyrovnání, nicméně Remeš zůstávala nadále nebezpečná a ránu Cafara vytěsnil u tyče Leca.

Teprve ve 39. minutě bylo Lens opravdu blízko gólu. Po rohovém kopu hlavičkoval na zadní tyči do brankové konstrukce Banza. Závěr poločasu nabídl opravdu zajímavou podívanou. Po faulu Konana na Haidaru nařídil sudí pokutový kop, nicméně Gaël Kakuta z desítky trestuhodně přestřelil!

Hráči Lens zahodili vůbec tu největší možnost, ovšem ve snahách o vyrovnání nepolevili a nakonec se dočkal po hodině hry. Jonathan Clauss dobře prošel až před branku, kde zpětnou přihrávkou úspěšně vyzval ke vstřelení gólu Floriana Sotocu.

Hosté pak výrazně ožili a jen o pár minut později mohli výsledek otočit. Banzovu nebezpečnou střelu vyrazil Rajković, stejně jako Sotocovu dorážku. Stejný hráč pak zakončoval z malého vápna do prázdné branky, ale Rajković se stihl přesunout a stoprocentní šanci na brankové čáře zneškodnil. Situaci ještě řešil VAR, jelikož se zdálo, že balón přešel celým objemem brankovou čáru. Ukázalo se však, že nepřešel.

Remeš přežila nápor soupeře, poté sama hru uklidnila a až do konce zápasu se už nic podstatného nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele