13. kolo
06.12.2020 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Adrian Ursea začal na lavičce Nice remízou v Remeši

Premiéra trenéra Adriana Ursey na lavičce OGC Nice skončila remízou 0:0. Les Aiglons se proti svému soupeři nedokázali prosadit a protože ani ofenziva Remeše si nevěděla rady, žádný gól nepadl. Konečná remíza z pohledu obou celků nic moc neřeší.

Porážka s pražskou Slávií v Evropské lize byla konečná pro trenéra Patricka Vieiru a zápas v Remeši už vedl z pozice hlavního kouče jeho dosavadní asistent Adrian Ursea. První poločas příliš fotbalové krásy nepobral a gólových příležitostí bylo poskrovnu. Hostující Nice chtělo pod novým koučem začít aktivně, což se částečně podařilo.

Už po deseti minutách totiž hosté poprvé zahrozili a Reine-Adélaïde to v prvním okamžiku udělal skvěle, když si položil brankáře Munetsiho, ale následně byla jeho střela zablokována. Domácí Remeš čekala na svojí možnost až do 36. minuty, kdy z dálky napřáhl Mathieu Cafaro a Benítez vyškrábl balón na rohový kop. Z něho už domácí nedokázali zahrozit a nic dalšího už se v prvním poločase nestalo.

Po změně stran se nadále hrála vyrovnaná partie a oba celky se prosazovaly velice obtížně. V 52. minutě předvedl skvělý zákrok po Zeneliho střele Benítez a na druhé straně Gouiriho pokus byl zablokovaný.

Postupem času bylo čím dál jasnější, že kdo vstřelí gól vyhraje. Zápas skutečně směřoval k nerozhodnému konci a nic na tom nezměnil ani přímý volný kop Valona Berišy, který skončil těsně vedle. Tři minuty nastaveného času nic nepřinesly a duel skončil 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele