33. kolo
18.04.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zápas mezi Remeší a Metami gól nepřinesl

O něco spokojenější budou s tímto výsledkem zřejmě hosté, kteří po třech ligových porážkách připisují alespoň bod. Na druhou stranu pro Remeš se jedná o druhou po sobě jdoucí bezbrankovou remízu. V každém případě platí, že oba celky můžou dohrávat sezonu s jistotou, že se jich Ligue 1 bude týkat i příští rok.

Jako první se osmělil domácí Xavier Chavalerin, ale branku minul o pořádný kus, čímž jakoby předznamenal dění v následujících pětaosmdesáti minutách. Zatímco domácí chtěli tvořit, hosté spíše bořili a vyčkávali. K tomu scházela aktérům větší přesnost i při přihrávání. To se změnilo v devětadvacáté minutě.

Tehdy se do velké šance dostal Moussa Doumbia. Jeho střelu ještě tečoval patičkou El Bilal Touré. I díky další teči nakonec skončila vedle brány, kterou hájil Alexandre Oukidja. Po následném rohu se k zakončení dostal Marshall Munetsi. Nebylo však z nejdůraznějších, takže muž v rukavicích zasáhl bez větších obtíží.

Poté zkusil štěstí ze Mety nastupující Habib Maïga. Svou ránu však značně uspěchal. Ani jeho spoluhráč Aaron Leya Iseka nebyl v závěrečné pětiminutovce úvodního dějství úspěšný. Po změně stran o sobě dal znovu vědět Munetsi. Oukidja tentokrát musel předvést výborný zákrok. Během následujících minut byla hra hodně rozkouskovaná.

A když už se Mathieu Cafaro dostal v 77. minutě ke střele, poslal ji opět mimo. V poslední minutě poslal Arber Zeneli do vápna nebezpečný centr od rohového praporku, nicméně gólman Met jej dokázal na dvakrát zkrotil. Remeš se pokusí vylepšit si střeleckou potenci za týden proti Marseille. Na Les Grenats čeká PSG.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele