4. kolo
20.09.2020 15:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Brest přestřílel Lorient

Celkem pět branek a vítězství Brestu. To vše bylo k vidění na stadionu Francise - Le Blé, kde se utkali domácí výběr a nováček z Lorientu. Brest si dvakrát v zápase vypracoval dvoubrankové manko a soupeř pokaždé stačil jen snížit. Rozhodující gól nakonec vstřelil Franck Honorat.

Domácí zkoušeli už po pěti minutách reklamovat pokutový kop, ovšem sudí jejich prosby nevyslyšel. Lorient se na začátku utkání spíše bránil a v 16. minutě ho postihla nepříjemnost v podobě zranění Quentina Boisgarda. Ještě větší pohromou ale byla první a vzápětí druhá inkasovaná branka. Nejprve Faussurierův centr parádně trefil z první Romain Perraud a Brest vedl, aby následně přidal druhý gól hlavou z místa Steve Mounié. Dvoubrankový náskok domácího týmu byl pro celý vývoj utkání zcela zásadní, i když soupeř okamžitě snížil. Nešťastný vlastní gól si vstřelil Hérelle.

V 62. minutě už zase zvyšoval na rozdíl dvou branek Franck Honorat a málokdo pochyboval o triumfu domácích. Třetí branka však Brest ukolébala a hosté toho hodlali využít. Kontaktní branka na 2:3 však přišla příliš pozdě. Thomas Monconduit zakončil chybu brankáře do prázdné branky, ale více Lorient nestihl. Brest si připsal druhé vítězství v sezoně, zatímco Lorient je se třemi body na šestnáctém místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele