30. kolo
21.03.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Brest a Angers ve vzájemném zápase jenom remizovali

Domácí tak mají po třiceti kolech šestibodový náskok na sestupové pásmo. Zato svěřenci Stéphana Moulina dosáhli tímto výsledkem na metu čtyřiceti bodů, která v Ligue 1 obvykle znamená jistotu udržení. Poslední výjimkou z tohoto pravidla byla sezona 2013/2014, ve které Sochaux při tomto zisku stejně sestoupilo.

První velká šance byla k vidění ve 12. minutě. Postaral se o ni hostující Ibrahim Amadou, jehož zakončení těsně minulo levou tyčku. Gautier Larsonneur tak musel poprvé zasahovat až deset minut poté. Antonin Bobochin pak rozehrál přímý kop, který skončil nějaký metr nad břevnem. Další pokus patřil znovu SCO.

Souleyman Doumbia poslal míč do vápna, kde se k němu dostal Angelo Fulgini. Střela mu však příliš nesedla, a tak ji dokázal Larsonneur zkrotit. Domácí jednička musela do akce za necelých šedesát sekund zase a zase byla úspěšná. Zbývajícím pokusům, jaké přinesl první poločas, vesměs scházela přesnost.

Po změně stran se připomněl Steve Mounié a jeho hlavičce opravdu mnoho nechybělo. Ten samý hráč se postral také o další zakončení, při kterém jej vychytal Bernardoni. V 67. minutě opět přišla řada na Fulginiho, který tentokrát minul. Ani zbývající minuty na Stade Francis Le-Blé žádnou vyloženou příležitost nepřinesly.

V obou táborech každopádně mají, o čem během reprezentační přestávky přemýšlet. Po ní svěřenci Oliviera Dall’Oglia zajíždějí na Stade du Moustoir v Lorientu, což by mohl být soupeř pro další tříbodový zisk. Zato Angers čeká náročnější střetnutí, protože na jejich stadion přijede o poháry bojující Montpellier.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele