32. kolo
11.04.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V zápase Nice s Remeší gól nepadnul

Ono se ani není čemu divit, že byly dohromady k vidění pouhé dvě střely, jaké putovaly mezi tři tyče. Co se postavení v tabulce týče, pro oba soupeře se navzdory této remíze de facto nic nemění.

V úvodu utkání chyběla oběma týmům větší přesnost. Na druhou stranu nutno ocenit obětavost obránců, kteří se neváhali stavět do střel, jak se mohl přesvědčit krátce před vypršením úvodní čtvrthodinky hostující Nathanaël Mbuku a hned v minutě šestnácté i jeho spoluhráč Moussa Doumbia.

Že se tenhle vzájemný duel bude muset - stejně jako ten prosincový - obejít bez gólu, naznačila i 32. minuta, kdy míč nedokázal zkrotit v jinak dobré formě hrající Kasper Dolberg. Za necelých 120 sekund hlavičkoval po rohovém kopu Amine Gouiri a Predrag Rajković musel vyrážet nad břevno. V nastaveném času úvodního dějství si ještě pořádně oddychnul William Saliba, že jeho počínání neskončilo vlastní brankou.

Saliba mohl ukázat své ofenzivní schopnosti po změně stran, když k němu přiletěl centr Ronyho Lopese od rohového praporku. Jenže remešská svatyně byla o pár čísel nižší, než by z Arsenalu hostující obránce potřeboval. Sám Rony Lopes se osmělil krátce po hodině hry. Rána to nebyla špatná, ale byla přeci jenom nepřesná.

V 75. minutě si to neohroženě namířil do vápna Myziane Maolida. Místo zakončení si zkusil vymodlit penaltu, k hrubé nelibosti defenzivy Remeše. Les Rouges et Blancs sice dokázali nedlouho před koncem dopravit balon do sítě, avšak sudí Jérémy Stinat po zhlédnutí záznamu potvrdil přestupek proti pravidlům. Konkrétně se jednalo o ofsajd. Ve zbývajících minutách stála za zmínku snad pouze navštívenka Alexise Claude-Maurice, která ovšem postrádala přesnost.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele