5. kolo
27.09.2020 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

RC Lens má další bod, remizoval na půdě Nîmes

Po třech výhrách v řadě dokázal RC Lens získat další bod, tentokrát na půdě Nîmes Olympique. Mohlo to být ale ještě veselejší, protože hosté dlouho vedli po brance Ganaga. Krokodýlům se podařilo vyrovnat až tři minuty před koncem prostřednictvím Ferhata.

Nováček soutěže je ve skvělé formě, vyhrál tři zápasy v řadě a brousil si zuby i na nepříjemný Nîmes. Do první velké šance se dostali hosté a standardka Gaëla Kakuty ještě doteď doznívá všem aktérům v uších. Jeho rána z volného přímého kopu orazítkovala břevno! I druhou gólovku měl na svědomí Lens, po půlhodině hry trefil propadlý centr z první Florian Sotoca a přestřelil branku. Do třetice už to hostům vyšlo. Kakuta dobře potáhl balón do strany, odcentroval a Igniatius Ganago z malého vápna otevřel střelecký účet. Hosté byli i po zbytek prvního poločasu lepší na balónu a do šaten odcházeli spokojenější.

Nîmes potřeboval ve druhém dějství zabrat, ale kouč Jérôme Arpinon ponechával na trávníku poměrně dlouho stejnou jedenáctku. Hned trojité střídání pak zvolil v 66. minutě a nakonec udělal správně. Krokodýli se v závěru tlačili do šestnáctky a odměnou jim bylo vyrovnání tři minuty před koncem. Ripart se natlačil do šestnáctky a zpětnou přihrávkou našel Zinedina Ferhata, který balón uklidil střelou k tyči.

Krokodýlům se podařilo vyrovnat v samotném závěru a s nováčkem získat alespoň bod. RC Lens sice mohlo získat všechny body, ale nakonec i ten jeden má svojí váhu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele