25. kolo
14.02.2021 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille uhrálo s Brestem pouze remízu

Severofrancouzský celek tak má po pětadvaceti kolech na první příčce na kontě jenom o bod více, než druhé PSG. Spokojenější s bodem tedy pochopitelně budou Les Pirates, kteří setrvávají ve středu tabulky.

Už ve 2. minutě přišel se svou střelou z dálky Jonathan Ikoné. Nakonec skončila těsně vedle tyče, nicméně i kdyby byla přesnější, Sébastien Cibois by s velkou pravděpodobností stejně dokázal zasáhnout. Další šance patřila Benjaminovi Andrému, avšak ani on hostujícího gólmana nijak zvlášť nevylekal.

Série nepřesností v podání LOSC pokračovala i ve 27. minutě. Jonathan David pobídl jmenovce Ikoného, jemuž byla branka opět malá. První jmenovaný se později pokusil otevřít skóre sám, jenže výsledek byl úplně stejný, jako v předchozích případech. Ve 34. málem udeřilo na druhé straně. Maignanovým směrem vyslal velice nepříjemnou střelu Romain Perraud. Před jedničkou ve službách domácího celku navíc nepříjemně poskočila. Následná dorážka pak mířila o dobrý metr vedle.

Po změně stran se z pohledu Galtierova týmu prakticky nic nezměnilo. Mužstvo bojující o titul za celých devadesát minut nevyslalo jedinou střelu mezi tři tyče. Tedy s výjimkou 68. minuty, kdy zblízka skóroval Jonathan David. Rozhodčí Bastien Dechepy ale tuhle trefu neuznal, protože podle něj zahrál krátce předtím José Fonte rukou.

Do závěrečného hvizdu už nebyla k vidění ani jedna pozoruhodná akce. Jediná střela směřovala přímo na branku. Tak snad si oba soupeři vybrali střelecké trápení v tomto vzájemném duelu. Lille se za týden představí na stadionu v Lorientu. Brest čeká v domácím prostředí další náročný zápas, tentokráte s Olympique Lyon.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na jedničku by byl odpovídající kurz 1,31 max. Poté by odpovídal i aktuální kurz na dvojku 6,1. Co zase ta bukwice zkouší??

Reagovat
smazaný uživatel

Ta buznička něco tušila.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele