37. kolo
16.05.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille se proti Saint-Étienne neprosadilo a jeho náskok na čele se ztenčil

Na prvním místě tabulky zůstává nadále Lille, ale jeho náskok na čele tabulky se ztenčil. Pokud chtějí "Dogy" narušit nadvládu PSG a získat titul, budou muset s největší pravděpodobností vyhrát na hřišti Angers. V nedělním zápase se Lille ani Saint-Étienne nedokázaly prosadit.

Poslední krok bývá nejtěžší a to v Lille už dobře vědí. Vstup do zápasu proti ASSE byl z jeho strany nervózní a opatrný, čehož hosté využívali. Nicméně první velkou šanci prvního poločasu měly až ve 36. minutě "Dogy", jenomže Benjamin André poslal balón těsně vedle. Bohužel nic dalšího už první poločas nenabídl a skóre 0:0 perfektně odráželo dění na hřišti.

A dlouho nebylo k vidění nic i ve druhém poločase. Teprve až po hodině hry byla po pádu Davise v pokutovém území ve hře penalta, ovšem sudí jí po dohodě s videorozhodčím nenařídil.

Nudné utkání směřovalo k očekávanému konci, když v 90. minutě spálil asi největší příležitost v utkání Burak Yilmaz. Střelu tureckého útočníka zablokoval Sow a tím uchránil Saint-Étienne před inkasovanou brankou. Rozhodnutí nepřinesly ani čtyři minuty nastaveného času, které sudí Brisard ještě hodil do vínku.

Remíza 0:0 komplikuje Lille cestu za titulem, protože to bude muset s největší pravděpodobností v posledním kole vyhrát a na Angers to nebude mít jednoduché.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele