11. kolo
22.11.2020 13:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Aaron Iseka Leya (© AFP)

Méty prodloužily v Nantes svojí neporazitelnost

Fotbalisté Mét prodloužili svojí neporazitelnost už na osm utkání, když na Loiře v Nantes remizovali 1:1. Obě branky padly už v prvním poločase. Nejprve poslal Kanárky do vedení Kolo Muani, ale ještě v nastavení první půle srovnal Leya Iseka.

Métám se v letošní sezoně mimořádně daří, ale v Nantes se musely od počátku vypořádat s domácí aktivitou. Kanárci postupně zvyšovali tlak a Muani byl blízko vedoucí brance v 16. minutě, ovšem v klíčový okamžik mu byl odmáván ofsajd.

Hosté toho v prvních pětadvaceti minutách moc nepředvedli a navrch museli rovnou dvakrát střídat, když se zranili nejprve Pajot a po něm v krátkém sledu i Maïga. Ve 29. minutě přišla další rána, když se po zpětné přihrávce Corchii trefil Randal Kolo Muani a Nantes vedlo 1:0. Domácí ještě mohli přidat druhý gól, ale Blasovu volej vychytal Oukidja. Méty se dostávaly k zakončení velice obtížně, přesto se jim podařilo do přestávky vyrovnat. Fabio v nastavení nešťastně zahrál rukou a sudí odpískal pokutový kop. Aaron Leya Iseka zvolil přízemní střelu o tyč a s dávkou štěstí vyrovnal.

Nantes mělo v prvním poločase navrch, ale nedokázalo toho patřičně využít ve svůj prospěch. Po změně stran jeho aktivita opadla a k vidění byla vyrovnaná partie s menším počtem brankových příležitostí.

Až v 71. minutě měli hosté obrovskou šanci strhnout vedení na svojí stranu, ale Lafont předvedl proti střele Vagnera fantastický zákrok. Celá situace byla pro něj o to složitější, že Vagner střílel po předchozí teči. Na druhé straně se rána nepovedla Blasovi a nic dalšího se až do konce nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele