4. kolo
20.09.2020 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Ibrahima Niane (© AFP)

Méty vyhrály až na počtvrté, zdolaly Remeš

Až ve čtvrtém zápase nové sezony získali hráči Mét tři body. Utkání s Remeší bylo vyrovnané a rozhodla až branka dvě minuty před koncem. Hrdinou se stal Ibrahima Niane, ale klíčovým okamžikem bylo i vyloučení Marshalla Munetsiho.

Po třech porážkách v řadě chtěly Méty konečně zabrat a povedlo se, byť rozhodující branka přišla "za pět dvanáct" a v době, kdy soupeř hrál v početní nevýhodě.

První šanci přitom měla Remeš a nebýt skvělého zákroku Úkiddži, dost možná by se utkání vyvíjelo jinak. Po pěkné narážečce a pohotové střele Zeneliho si Úkiddžá výborně poradil a balón vyrazil. Úspěšnější byli na druhé straně domácí. Po centru ze standardní situace hlavičkoval přesně k tyči Ibrahima Niane. Méty však poločas nevyhrály. Před jeho koncem fauloval v pokutovém území Boulaya a sudí nařídil pokutový kop. Boulaye Dia ho proměnil a srovnal na 1:1.

Hned na začátku druhého poločasu došlo ke klíčovému okamžiku. Marshall Munetsi zatáhl za záchranou brzdu, fauloval posledního hráče před sebou a nemohl vidět nic jiného, než červenou kartu. Méty měly před sebou hru v početní převaze, ale dlouho se nedařilo překonat obraný val Remeše. Pozorná defenziva zaváhala jen jednou a mělo to fatální následky. V 88. minutě si stoperská dvojice nepokryla nabíhajícího Ibrahimu Nianeho a ten svým druhým gólem z malého vápna rozhodl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele