16. kolo
19.12.2020 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů FC Metz (© AFP)

Mety zdolaly Lens 2:0

V Metách na Municipal Saint-Symphorien byly k vidění celkem dva góly a všechny do hostující sítě. Vyrovnané utkání pro sebe uzmuli domácí, díky brankám Opy Nguetteho a Farida Boulayi. Mety se zároveň přiblížily sedmému Lensu na rozdíl jediného bodu.

První poločas nakonec patřil Metám, které se zaslouženě ujaly vedení ve 30. minutě zápasu. Jejich první šance se sice zrodila již v 9. minutě, když po dobrém centru hlavičkoval těsně vedle Boubacar Koyaté. Radost tedy přišla až později, kdy Boulaya vyslal krásný pas za obranu a Opa Nguette celou akci ve vápně dovedl k úspěšnému zakončení. RC Lens pak zvýšilo aktivitu a chtělo ještě do poločasu vyrovnat, nicméně žádnou výraznější šanci si nevypracovalo.

Lens hledalo ve druhém poločase skulinky uvnitř domácí defenzívy, ovšem ta fungovala naprosto spolehlivě a bez chyb. Po celých devadesát minut si hosté nevytvořili jedinou vážnější šanci a není tak divu, že v Metách prohráli. Definitivní podobu výsledku dal až v páté minutě nastavení Farid Boulaya, ke kterému se dostala Delaineho přihrávka napříč vápnem a na jeho perfektní střelu neměl Leca nárok.

Mety porazily RC Lens 2:0 a v tabulce Ligue 1 poskočily už na osmé místo. Lens je s jednobodovým náskokem sedmé.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele