25. kolo
14.02.2021 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Hráči Štrasburku (© AFP)

Štrasburk připravil pro Mety další porážku

Les Grenats před týdnem po šesti zápasech prohráli, když smolně nestačili na ASSE. Druhou porážku v řadě si pro ně přichystal Štrasburk, který tak udělal další důležitý krok pro boj o udržení v Ligue 1.¨

V 5. minutě se k hlavičce po rozehrávce rohového kopu dostal Habib Maïga, jenže mířil nad. Následně se o lob pokusil Vagner, avšak ani on neuspěl. Eiji Kawashima teď chytá za Štrasburk, nicméně dříve byl zaměstnancem Met. Japonský gólman dostal v tomto duelu od bývalých spoluhráčů jediný gól. Psala se 18. minuta, když Papa Yade táhl rychlý brejk. Ve středovém kruhu se rozhodl pro přihrávku na Thomase Delaineho.

Osmadvacetiletý obránce chtěl vyběhnuvšího muže v rukavicích přehodit. Ale ten jeho úmysl přečetl. Bohužel nedokázal balon dostatečně zkrotit a díky pořádné porci štěstí se od pravé tyče odrazil za brankovou čáru - 1:0. Vedení Antonettiho výběru trvalo do třiatřicáté minuty. Z pravého křídla přiletěl do vápna míč, který pro sebe ukořistil Jean-Eudes Aholou. Periferně zahlédnul Adriena Thomassona, jehož přízemní zakončení znamenalo vyrovnání - 1:1.

V závěru úvodního dějství to zkusil z přímého kopu Dimitri Liénard. Téhle ráně zase tolik nechybělo. Po změně stran to trvalo celých patnáct minut, než se ke střele dostal Thomas Delaine. Eiji Kawashima byl ovšem pozorný. Následující pasáž hry nepřinesla prakticky žádnou zajímavou situaci. Rozhodnutí tedy padlo až šest minut před koncem.

Trpěliví hosté vyřešili obléhání soupeřova vápna tím, že Frédéric Guilbert nacentroval na Adriena Thomassona, jehož hlavička z dobrých čtrnácti metrů byla natolik přesná, že se ukázala být zcela nad Oukidjovy síly - 1:2. Do závěrečného hvizdu stihl vystřelit pouze Youssef Maziz. A to tak, že nepřesně. Racing se tak může těšit na zápas proti Angers, Les Grenats budou napravovat dojem v duelu s Nice.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Book si zase hraje . Host favorit .

Reagovat
smazaný uživatel

PALEC pro bookmakera.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele