19. kolo
09.01.2021 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Amine Gouiri (© AFP)

Mety a Nice se rozešly smírně

Ani jednomu z týmů se v posledních týdnech příliš nedařilo. Spokojenost po vzájemném klání bude zřejmě panovat v obou táborech, jelikož domácí dokázali vyrovnat až deset minut před koncem řádné hrací doby.

Ve 12. minutě to vypadalo, že Orli půjdou do vedení. Hichem Boudaoui sice rozvlnil síť, nicméně Alexandre Oukidja na něj nereagoval, jelikož dobře věděl, že stál v ofsajdu a gól tudíž nemůže za žádných okolností platit. Nice se první trefy dočkalo až v 18. minutě. Rozhodčí Hamel si předtím u videa potvrdil, že Boubakar Kouyaté zahrál ve vlastním vápně skutečně rukou. Amine Gouiri volil při penaltě střelu po své pravé ruce, zatímco muž v rukavicích skočil na opačnou - 0:1. Odpovědět se pokusil Victorien Angban, leč na Waltera Beníteze si nepřišel. Ve 30 minutě chybělo střele Mamadoua Guyeho jenom pár centimetrů. Více zaznamenáníhodných momentů už úvodní pětačtyřicetiminutovka nenabídla.

Po změně stran to také rohodně nebyl festival gólových příležitostí. V 54. minutě si na zadní tyči počíhal Willaim Saliba, jenže nebyl úspěšný. Na druhé straně se znovu připomněl Gueye. Benítez stál ale přesně tam, kde stát měl. Další gól měl po hodině hry na kopačce Jeff Reine-Adélaïde. Oukidja však svůj tým podržel. I proto, že útočící hráč neměl optimálně seřízená mířidla.

V 79. minutě získal výsledek svoji finální podobu. Angban nacentroval do šestnáctky, kde číhala hned šestice jeho spoluhráčů. Habib Maïga sice trefil pouze tyč, nicméně od ní se kulatý předmět dostal k Johnu Boyemu, který zakončoval patičkou zády k brance. Vlastně ani nevěděl jak, ale na to se historie ptát nebude - 1:1. Zbývající minuty se odehrávaly už v poklidu.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele