28. kolo
03.03.2021 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Angelo Fulgini (© AFP)

Mety si připisují další ztrátu, tentokrát nestačily na Angers

Svěřenci Frédérica Antonettiho prohráli doma s Angers 0:1 a nenavázali na duely s Nice a s Bordeaux. Nicméně pohárové příčky zůstávají stále na dosah. Ani hráči Angers k nim však nemají daleko, přestože od klubu ze Stade Raymond Kopa se spíše očekává konečné umístění ve středu tabulky.

V Metách se o první střelu postaral v 8. minutě hostující Lassana Coulibaly. Jenže byla z velké vzdálenosti, mířila přímo na Oukidju a k tomu postrádala razanci. Následně si šel pro penaltu Angelo Fulgini. Po jeho pádu v pokutovém území však sudí Johan Hamel do píšťalky nepísknul. V následujících minutách scházela na obou stranách především kvalitní finální přihrávka.

Po půl hodině hry se do zakončení dostal dvakrát Pape Sarr. Paul Bernardino nemusel ani v jednom případě zasahovat. Když už to vypadalo, že se do šaten půjde za bezbrankového stavu, fauloval Boubakar Kouyaté ve vlastním vápně Loïse Dionyho. "Pětka" pro Angers byla na světě, a protože Angelo Fulgini volil opačnou (levou) stranu, než muž v rukavicích, zrodil se na Stade Municipal Saint-Symphorien nepopulární "šatňák" - 0:1.

Úspěšný exekutor se osmělil i v 55. minutě. Jeho rána nebyla marná, avšak scházela ji větší přesnost. Fulginimu patřil i další pokus, při kterém ho vychytal Alexandre Oukidja. V 65. minutě se musel činit jeho protějšek Bernardoni, když vyrážel na břevno nebezpečně vyhlížející obstřel z kopačky Fabiena Centonzeho.

Čas pro domácí ubíhal rychle a pozorná obrana Moulinova výběru jim směrem dopředu nic nedovolila. Naopak v nastaveném čase se na Souleymana Doumbiu pořádně naštval Oukidja, jelikož těsně před ním zakopl míč do zámezí. Sudí vyřešil celou situaci tak, že hostující obránce vyfasoval žlutou, zatímco domácí brankář rovnou červenou kartu. A hned poté se ozval závěrečný hvizd.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele