3. kolo
12.09.2020 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Oslavy hráčů Saint-Étienne (© AFP)

Saint-Étienne udeřilo po přestávce, Strasbourg odjíždí s prázdnou

Až druhý poločas byl v Saint-Étienne gólový. Domácí Les Verts otevřeli střelecký účet v 57. minutě pokutovým kopem Denise Bouangy a osm minut před koncem pečetil výsledek Mahdi Camara. Zatímco Saint-Étienne se vyšvihlo do čela Ligue 1, Racing je bez bodu poslední.

Všechno přitom mohlo být jinak, kdyby Waris proměnil ve 13. minutě obrovskou příležitost. Naneštěstí pro Strasbourg Waris trefil z malého vápna jen břevno. První poločas jinak nabídl vyrovnanou partii. Les Verts si svojí příležitost vypracovali až později. Tři minuty před přestávkou vyrazil volný přímý kop Aouchicheho gólman Kamara.

Všechny góly nakonec padly až ve druhém poločase a pro Strasbourg poněkud nešťastně. Po nákopu do šestnáctky se volejbalově pověsil do vzduchu Djiku a sudí neměl na vybranou. Denis Bouanga poslal Kamaru na druhou stranu branky a Saint-Étienne se ujalo vedení.

Strasbourg byl ve hře o body až do 82. minuty, než inkasoval druhý gól. Na brankové čáře z úhlu procpal balón na malé vápno Bouanga a Mahdi Camara už měl snadnou úlohu. Druhý gól znamenal definitivní výhru Saint-Étienne. Hosté nedokázali ani korigovat a po třech zápasech jsou nadále bez jediného bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2????? Zapomente pánové majitelé sázkovek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele