3. kolo
13.09.2020 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Angers (© AFP)

Bahoken rozhodl o těsné výhře Angers

Nakonec jen jeden gól byl k vidění na stadionu Raymonda Kopy v Angers. Domácí celek mohl vyhrát i vyšším rozdílem, ovšem Bahoken nejprve nedal penaltu a krátkou přesilovku pokazil jiným vyloučením Thomas. Angers to nemusí tolik mrzet, protože tři body jsou tak jako tak doma.

Prosadit se domácím netrvalo dlouho, už ve 4. minutě padl gól, ale radost z něho Angers mít nemohlo, protože mu předcházel ofsajd. Úvod zápasu byl zcela v režii Scoïstes, ale branku ne a ne vstřelit. Ve 26. minutě odvedl vynikající práci brankář Rajković, který na dvakrát vychytal příležitosti domácích.

Tři minuty před přestávkou došlo k důležitému okamžiku. Wout Faes se rozhodl odehrát balón zápasnickým způsobem, což by samo o sobě nemuselo být špatně, kdyby přitom netrefil i soupeřovu hlavu. Verdikt sudího byl nekompromisní, Faes obdržel červenou kartu a ještě k tomu se zahrávala penalta. Stéphane Bahoken měl smůlu, Rajković vystihl směr, takže poločasový výsledek byl i nadále 0:0.

Remeš přichystala na druhý poločas hned dvojí střídání, ale tempo dál udávalo Angers. V 51. minutě Bahoken zahodil další velkou příležitost. Po dlouhém pasu se zbavil ofsajdové pasti, ale z první nezamířil přesně. Říká se do třetice všeho dobrého i zlého. Bahoken o čtyři minuty později už skutečně překonal brankáře Rajkoviće a Angers vedlo v přesilovce 1:0.

Hotovo však v žádném případě nebylo. Romain Thomas po hodině hry zatahal za dres protihráče a sudí ho odměnil druhou žlutou kartou. Remeš získala novou naději a na vyrovnání měla ještě dobrou půlhodinu.

I když se Remeš snažila, Angers hrálo poměrně ve velké pohodě a výsledek kontrolovalo. V závěru střetnutí měli domácí ještě šanci pojistit výsledek druhou brankou, ale Rajković byl jistý. Angers tak porazilo Remeš tím nejtěsnějším výsledkem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele