2. kolo
30.08.2020 15:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Bordeaux dvěma zásahy v prvním poločase vyloupilo Angers

Skvělý první poločas nakonec znamenal, že Girodins Bordeaux zvítězilo na půdě houževnatého Angers 2:0 a po dvou zápasech drží jednak neporazitelnost a také čistý štít. Po pětadvaceti minutách otevřel skóre Maja a hned vzápětí zvýšil Bašič.

Šance byly před zápasem rovnocenné a úvodní minuty to potvrdily. První šanci měli hosté po čtvrthodině hry, kdy si zblízka vylámal zuby na brankáři útočník De Préville. Domácí šanci sice přestáli, ovšem ve 25. minutě už se Les Girodins radovali. Přetažený centr od rohového praporku sklepl před branku zkušený Koscielny a Josh Maja před prázdnou brankou nezaváhal. Angers se ani nestačilo vzpamatovat a o dvě minuty později přilétl druhý zásah. Toma Bašič se prosmýkl mezi dvěma stopery, situaci ustál a balón poslal po zemi k tyči do branky. Dvoubrankové manko už znamenalo pro Scoïstes problém, stále však zbývala spousta času.

Domácí se prosazovali horko těžko a velký podíl na tom má výtečná defenziva Bordeaux v čele s Laurentem Koscielnym. Angers nenašlo recept ani po změně stran. Až v 70. minutě byl blízko kontaktnímu gólu Thioub, ale jeho zakončení skončilo na tyči. Smůlu měl dvě minuty před koncem i Bahoken a Bordeaux si už náskok pohlídalo.

Angers mělo sice v utkání trvalou územní převahu, přes 55% držení balónu, ale k ničemu zásadnímu to nevedlo. Bordeaux tak vstoupilo do nové sezony Ligue 1 optimálně, po dvou zápasech má na kontě čtyři body a žádný inkasovaný gól.

Autor: Ondřej Linhart / whoscored.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele