7. kolo
18.10.2020 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Angers (© AFP)

Zápas mezi Angers a Metami vítěze nepoznal

Angers remizovalo doma s Métami nerozhodně 1:1. To nejdůležitější se na Stade Raymond Copa odehrálo v rozmezí necelých 120 sekund. SCO teď mají na kontě deset bodů, Les Grenats zatím po sedmi kolech sesbírali ještě o dva méně.

Jako první se v tomto utkání osmělil Farid Boulaya, když se rozhodl z přímého kopu otestovat pozornost Paula Bernardoniho. Bohužel pro hosty mezi tři tyče nezamířil. Další pokus přišel na pořad odpoledne až v sedmadvacáté minutě. Postaral se o něj hostující Victorien Angban, jenže si také nepotykal s přesností.

Následně to z velké dálky zkoušel Dylan Bronn a není divu, že brankář s touto střelou neměl větší problém. Ve 38. minutě si Mathieu Udol ve snaze odvrátit centr do vlastní šestnáctky nevšimnul, že za ním číhá Sofiane Boufal, jehož potom málem kopnul do obličeje. Sudí Aurélien Petit neváhal a nařídil penaltu, kterou Thomas Mangani proměnil - 1:0.

Jenže Mety přispěchaly ihned po rozehrávce s rychlou akcí, kterou zakončil Mamadou Gueye přihrávkou před bránu, kde Opa Nguette dával kolenem zblízka do prázdné. Nutno podotknout, že jeho spoluhráč mu nenaservíroval nejoptimálnější přihrávku - 1:1.

Do konce úvodní pětačtyřicetiminutovky už si ani jeden z týmů výraznější příležitost nevypracoval.

Až po změně stran to zkusil Loïs Diony. Bohužel znovu nepřesně. V 67. minutě musel neposedný balon před brankovou čarou krotit Alexandre Oukidja. Stav tedy nadále zůstal nerozhodný, což platilo až do závěrečného hvidu, jelikož posledních čtyřicet minut mnoho fotbalového vzruchu nepřineslo. Angers v příštím kole hrají na stadionu v Rennes, zatímco Mety na Stade Municipal Saint-Symphorien přivítají AS Saint-Étienne.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele