2. kolo
18.08.2019 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Branky nepadly, Remeš si rozdělila se Štrasburkem bod

Před týdnem Remeš vyloupila překvapivě Marseille, proti Štrasburku se ale musela spokojit s konečnou plichtou. I tak mají domácí na svém kontě po dvou odehraných kolech čtyři body, což pro ně rozhodně není špatné číslo. Hosté remizovali už podruhé za sebou, v minulém zápase před vlastními fanoušky uhráli bod s Métami, a získali tak dosud dva.

Oba týmy vystřelily přímo na branku jen jednou, Remeš sice držela více míč na svých kopačkách a vyprodukovala třikrát větší počet pokusů mimo bránu, i tak se jeví konečný výsledek jako nejspravedlivější možné řešení. Štrasburk před prvním utkáním čtvrtého předkola Evropské ligy proti Frankfurtu nezklamal, ale ani nijak nezazářil.

Domácí se zprvu dožadovali nařízení penalty poté, co Dia předvedl úchvatné sólo skoro přes půl hřiště a dostal se do šestnáctky, najednou podstoupil souboj se Simakanem, po němž upadl na zem, každopádně sudí Batta na tuhle situaci nikterak nereagoval. Na druhé straně se snažil zakončit Djiku po standardce Martina, ale k míči se o chlup nepropracoval.

Ve 32. minutě chtěl změnit bezbrankové skóre Romao, který napřáhl zpoza vápna a cílil z první, jeho skákavý pokus však skončil vedle štrasburské brány. O čtyři minuty později musel zasahovat napřímo Sels, neboť svou levačku vyzkoušel z šestnáctky Chavalerin, ovšem tahle ne úplně povedená střela nemohla hostujícího brankáře nijak výrazněji ohrozit.

Ani ve druhém půli k žádnému gólovému momentu nedošlo. Taktéž Le Racing chtěl zahrávat pokutový kop, pronikajícího Ajorqueho srazil ve vápně gólman Rajkovič, ani v tomto případě ale nezazněla píšťala sudího Batty. V 61. minutě hlavičkoval nebezpečně Djiku, avšak Rajkovič předvedl důležitý zákrok, na druhé straně pak pálil v závěru mimo Oudin.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele