21. kolo
25.01.2020 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Méty zaskočily Remeš a po jediné brance vyhrály

Poměrně velké překvapení se v sobotu večer odehrálo v Remeši, kam zavítaly sestupem ohrožené FC Méty. Utkání rozhodla jediná branka, kterou už na začátku vstřelil hostující Habib Diallo. Remeš až do konce zápasu nenašla na pečlivou obranu Mét recept a doma ztratila všechny body.

Okamžik, který nakonec celé utkání rozhodl, přišel už po pouhých třech minutách. Méty roztáhly hru a Pajot, byť v tísni, dokázal vyprodukovat načechraný centr, který mezi stopery opomenutý Habib Diallo bezpečně poslal hlavou do sítě. Obrana Remeše při této akci úplně zaspala a jak se nakonec ukázalo, stálo to Remeš celé utkání.

V tu dobu to však ještě nikdo netušil. Remeš mohla odpovědět po půlhodině hry jedovatou ranou Romaa, kterou Oukidja musel vyrážet. Domácí si postupem času vytvořili trvalou územní převahu, ale gól ne a ne vstřelit.

Totéž se dělo i ve druhém poločase. Remeš vyšroubovala držení balónu nad 70% hranici, jenomže koncovka, pokud nějaká vůbec byla, byla zoufalá. V 66. minutě si hosté málem vstřelili vlastní gól a to byla vlastně největší možnost domácích v průběhu druhého poločasu. Méty mohly v závěru definitivně rozhodnout, ale Rajković v první minutě nastavení ještě udržel naděje svého týmu. Ty vzaly definitivně za své po závěrečném hvizdu hlavního sudího.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se zde nic nedok.... .

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

Je docela zajímavé , že všechny 3 zápasy, které skončily prohrou favorita měly nadpruměrně vysoký kurz na outsidera vzhledem ke kurzu na favorita. Zase se jim něco povedlo. Vše má svuj konec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele