13. kolo
09.11.2019 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V zápase Remeše s Angers branka nepadla

Remeš i ve třetím ligovém zápase vyšla střelecky naprázdno a protože se neprosadil ani soupeř, má alespoň bod. Na stadionu Auguste-Delaune se utkaly dva celky z popředí tabulky Ligue 1. Angers i díky tomu navýšilo náskok na druhém místě na dva body, Remeš je pátá.

I když žádný gól nepadl, obě strany měly některé příležitosti, jenomže jak Rajković, tak i Butelle udrželi čistý štít. Na první loženku se muselo čekat, až ve 27. minutě kroutil balón k tyči Alioui a Rajković musel poprvé výrazně předvést svůj um. O sedm minut později zahrozili i domácí, ale hlavička, která následovala po centru Foketa, Butellemu žádné starosti nenadělala. O dost nebezpečnější byla šance Angers pět minut před přestávkou. Tečovaný rohový kop prošel až k Santamaríovi, který jej zblízka nedokázal usměrnit.

Druhý poločas byl tomu prvnímu vesměs podobný. Diváci opět viděli některé příležitosti, ale z gólu se radovat nemohli. V 68. minutě netrefil domácí brankou Alioui a jen o chvíli později přišla pro hosty velká komplikace. Angelo Fulgini uviděl druhou žlutou kartu a SCO muselo zvládnout závěr zápasu v početní nevýhodě. A Remeš skutečně mohla rozhodnout, ale závar před Butellem Scoïstes přečkala. Konečná remíza 0:0 je vzhledem k průběhu spravedlivá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele