16. kolo
03.12.2019 19:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Batocchio hattrickem řídil vysokou výhru Brestu nad Strasbourgem

Nečekanou kanonádu spustil v úterním ligovém utkání Stade Brest. Nešťastnému Strasbourgu doma nasázel pět gólů a připsal si nejvyšší ligovou výhru v letošním ročníku. Nejvýraznější postavou byl Christian Battocchio, autor hattricku.

Dle předpokladů mělo jít o vyrovnané utkání, ale domácí ho změnili ve svojí exhibici. Poprvé se měnilo skóre po dvaceti minutách, kdy se Brestu v situaci 4 na 4 podařila hezká kombinační akce a na jejím konci byl gól Alexandra Mendyho. Brest se po vedoucí brance uklidnil a kontroloval hru. Strasbourg krom inkasovaného gólu přišel i o zraněného Bellegardeho, kterého nahradil Liénard. První poločas ale nezůstal jen u jedné branky. V nastavení napřáhl z poměrně těžké pozice Christian Battocchio a jeho rána s vydatnou pomocí teče skončila v brance.

Dvoubranková ztráta byla už pro hosty hodně nepříjemná, navíc Brest na začátku druhého poločasu zvýšil už na 3:0. Christian Batocchio podobně se jako při svém prvním gólu prostě jen podíval a vypálil nechytatelně k tyči. Sels se natahoval jak mohl, ale balón lízl tyčku a skončil v síti.

Brest držel otěže zápasu pevně ve svých rukou a pořádně nabuzený se nespokojil "jen" se třemi góly. Čtvrthodinu před koncem zkompletoval hattrick Battocchio, když mu sklepl balón Autret a v koncovce byl opět přesný. Poslední slovo měl ve druhé minutě nastavení Ferris N'Goma, ale všechno začalo u jasného faulu Liénarda, po kterém se pískal pokutový kop. Ferris N'Goma trefil přesně levý horní roh branky a uzavřel konečný výsledek na 5:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele