9. kolo
05.10.2019 20:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Brest porazil Méty 2:0

Na posledním místě tabulky se po devíti odehraných kolech nachází Méty, které prohrály duel dvou nováčků v Brestu. Výsledek 2:0 přitom plně neodpovídá dění na hřišti, neboť hosté byli o něco aktivnějším týmem. K zisku, byť jediného, bodu jim nestačilo větší držení balónu ani pilnější střelba.

Fotbal se hraje na góly a těch zkrátka vstřelil více Brest. A netrvalo to příliš dlouho, protože v 11. minutě se z voleje opřel do odraženého balónu Julien Faussurier a Oukidja se nestačil rychle přemístit. Méty tedy rychle prohrávaly a ještě do šaten chtěly s výsledkem něco udělat. Ve 36. minutě těsně minul branku Diallo a Cohadeho velkou příležitost zneškodnil Léon. Místo vyrovnání nakonec přišel druhý gól domácích, v nastaveném čase si naskočil na rohový kop Jean-Charles Castelletto a Oukidja byl bez nároku.

Brestu tedy stačilo k dvoubrankovému vedení opravdu vytěžit z minima maximum. Méty měly po prvním poločase přes 60% držení balónu, ale to vše bylo k ničemu. V 68. minutě vyrazil Léon pěknou střelu Ambroseho a Diallova pumelice skončila mimo. Do třetice pak Boulaya trefil náruč připraveného Léona.

Čtyři minuty před koncem mohl definitivně rozhodnout Cardona, jenomže branku přestřelil. Brest to nijak zvlášť mrzet nemusel, Méty se totiž prosadit nedokázaly a v souboji nováčků padly.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele