27. kolo
29.02.2020 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Angers bere ze zápasu s Brestem všechny tři body

Když hraje Angers, zpravidla se nejedná o gólové hody. Platilo to i tentokrát. Podstatné je, že Moulinův tým podruhé za sebou zvládl dát o jednu branku více než soupeř. Záchrana v Ligue 1 už je téměř jistá, nicméně i Dall’Ogliův výběr má pořád před sebou dostatečné množství duelů, aby si udržel příslušnost mezi elitou pro příští sezonu.

Úvodní dvacetiminutovka příliš vzruchu nepřinesla. Na Stade Francis-Le Blé to bylo dosti bojovné utkání. Teprve až ve dvaadvacáté minutě přihrál Charbonnier na Perrauda, který ještě posunul na Irvina Cardonu, jemuž scházela větší přesnost. Poté to z hranice velkého čtverce zkoušel nepřesně pozdější hrdina Stéphane Bahoken.

V osmadvacáté minutě si zaběhl za obranu Sada Thioub. Svůj únik zakončil stylovým obloučkem přes Gautiera Larsonneura. Bohužel pro něj i pro celé Angers tenhle zásah nemohl být uznán pro ofsajd. V pětatřicáté minutě se k hlavičce dostal po rohovém kopu Irvin Cardona a spolu s ostatními hráči sledoval, kterak míč končí na vrchní síti.

V jednačtyřicáté minutě se ke střele odhodlal Pierrick Capelle, ale pouze potvrdil, že jeho úkoly na hrací ploše bývají zpravidla jiného rázu. Rozhodující moment tohoto střetnutí se odehrál ve třiačtyřicáté minutě. Souleyman Doumbia našel Bahokena, který z levé strany vystřelil přesně k tyči, čímž zaskočil Larsonneura, který evidentně čekal přihrávku - 0:1.

V nastaveném čase se ještě osmělil Cristian Battocchio a nutno dodat, že jeho pokusu scházely centimetry. Ve druhém poločase střílel jako první Angelo Fulgini. Brankář ve službách Stade Brestois s tímhle pokusem neměl problém. Domácí se ve druhém poločase snažili, leč více než brankové příležitosti sbírali rohové kopy. Nakonec jich zaznamenali dvanáct.

V devětasedmdesáté minutě zahrozili Grandsir s Mathiasem Autretem, přičemž druhý jmenovaný prověřil Petkovićovu pozornost. Černohorský gólman pak zasáhl proti šanci Mendyho tak, že ani nevěděl jak. Následně střílel Charbonnier a muž v rukavicích byl opět úspěšný, jelikož takhle střela neměla zrovna gólové parametry.

V nastaveném čase se už Dall’Ogliova družina k ničemu nepropracovala a podeváté v sezoně prohrála. Desátou porážku se pokusí odvrátit v duelu s Remeší. Angers musí nadále spoléhat především na týmového ducha. Tentokrát to vyšlo. Ale co až o příštím víkendu dorazí na Stade Raymond Kopa FC Nantes?

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele