1. kolo
11.08.2019 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Štrasburk se s Métami rozešel smírně

Duel mezi Štrasburkem, který díky působení v evropských pohárech započal naostro novou sezónu už v červencových dnech, a Métami, které se do Ligue 1 navrátily po ročním působení ve druhé lize, skončil asi zaslouženou dělbou bodů. Domácí v prvním poločase poslal do vedení Adrien Thomasson, po obrátce ale nakonec vyrovnal Habib Diallo.

Le Racing měl přece jenom kratší dobu na přípravu tohoto utkání, protože se ve čtvrtek musel rvát o Evropskou ligu na půdě Lokomotivu Plovdiv, a možná že únava byla trochu na předvedené hře znát. Všudy všeho si moc šancí nevytvořil, ostatně to v podstatě ani jeho soupeř, pro něhož nebyl konečný bod rozhodně žádným negativním výsledkem.

Jako první mohli udeřit domácí, a to zásluhou Laly, který se bleskově ocitl za protivníkovou obranou, stačil ještě po zemi vystřelit předtím, než k němu vyběhl gólman Oukidja, jenže balón nasměroval těsně vedle brány. Další založená akce, konkrétně z 21. minuty, již však skončila úvodní trefou. Byla to jednoduchá, přímočará a bezchybná práce.

Po levé straně nečekaně snadno unikl Liénard, jenž se po vlastním sprintu následně nijak nezdráhal a adresoval přihrávku do vápna, tam se objevil nikým nehlídaný Thomasson, který si už věděl před Oukidjou rady. Hosté si toho v prvním poločase opravdu moc nevytvořili, domácí muž v rukavicích Sels se spíše nudil. Ve 47. minutě ovšem přece kapituloval.

Velmi dobře si ve středu pole počínal Nguette, jenž stačil prostrčit míč na hranici ofsajdu balancujícího Dialla, a ten usměrnil svou střelu parádně k tyčce. Oba týmy si vytvořily každý ještě po jedné příležitosti, avšak Thomassonovu hlavičku po centru Liénarda zlikvidoval Oukidja a na druhé straně stačil Sels vyrazit pokus Nianeho na svou tyčku.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele