26. kolo
22.02.2020 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade de la Meinau viděl pouze bezgólovou remízu Štrasburku s Amiens

Branku sice obecenstvo na štrasburském stadionu nevidělo žádnou, ale zato rozdal sudí Delerue hned osm žlutých karet. Amiens za současné situace musí těšit každý bod, zatímco v případě domácího Racingu ukážou teprve další kola, nakolik velká byla tohle ztráta.

Za celých devadesát minut byly k vidění pouze čtyři střely na branku. Tři z nich patřily borcům, kteří nastupují pod vedením Thierryho Laureyho. Nepřekvapivě byli od začátku aktivnější, avšak nedařilo se jim naservírovat přesnou finální přihrávku. Až ve 33. minutě se osmělil Ludovic Ajorque. Régis Gurtner byl však na zemi včas a pohromě zabránil. V nastaveném čase úvodní pětačtyřicetiminutovky nejprve pobídl Juan Ferney Otero Fousseini Diabatému, který mířil jen do boční sítě. Pak ještě Ajorque připravil pozici pro Bellegarda, jehož ránu zblokoval Haitam Aleesami.

Pět minut po změně stran došlo na fatální nedorozumění mezi Majeedem Warisem a Ludovikem Ajorquem. Ve čtyřiapadesáté minutě se míč odrazil k Bellegardovi, jenže díky teči skončil mimo. Následně musel dobrou střelu Gaëla Kakuty krotit pozorný Matz Sels. Na opačném pólu to slaboučce zkusil Ibrahima Sissoko. Jeanricner Bellegarde byl nadále aktivní. Vstřelit branku se mu však nakonec nepodařilo. Obránci na obou stranách byli nadále velice soustředění a odhodlaní, neboť se pravidelně vrhali do střel hráčů soupeře.

V 84. minutě centroval Bongani Zungu tak nepřesně, že málem Selse dokonale zaskočil. V 88. minutě totálně selhal po přihrávce Mohameda Simakana vysoký Ajorque. V nastaveném čase ještě čaroval Gurtner, když výtečně vychytal pokus Alexandra Djikua, který mohl Strasbourgu přinést tříbodový zisk.

Třeba se ho Strasbourg dočká za týden proti MHSC. Amies přivítá doma Mety.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak se zachová Štrasburg? Prachy na příští sezonu se budou hodit a dají se vydělat i jiným zpusobem , než pobíháním jako banda buzerantu po hřišti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele