10. kolo
20.10.2019 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Marseille domácí zápas proti Strasbourgu nakonec zvládla

Utkání oba góly vlastně orámovaly. OM šel sice brzy do vedení, ale přesto museli být fanoušci napjatí až do samotného závěru.

Čtyři duely čekal tým Andrého Villas-Boase na výhru. Proti Racingu se jí přiblížil už ve 3. minutě. Dario Benedetto rozehrál přímý kop. Balon se odrazil až ke Kevinu Strootmanovi, jenž pobídnul Boubacara Kamaru, jehož pokus bohužel pro hosty tečoval za Selsova záda Ludovic Ajorque - 1:0.

Steve Mandanda se potom vyznamenal proti Adrienu Thomassonovi. Na druhé straně zase Duje Ćaleta-Car svou ranou orazítkoval tyč. Laureyho výběr se potýkat s nedostatkem kreativity. Nedařilo se vytvářet šance. Naopak vzadu museli být obránci neustále na pozoru. Nemanja Radonjić nebyl po třiadvaceti minutách hry daleko od druhé trefy.

Ten samý hráč po změně stran pálil po Germainově pobídce pouze do břevna. Neprosadil se ani Saif-Eddine Khaoui. Trenér Racingu poslal do hry čerstvé síly, nicméně jeho družina má zatím se střílením branek problémy. A tak se stalo, že domácí v nastaveném čase udeřili podruhé, byť tedy z pokutového kopu.

Dario Benedetto byl faulován Mohamedem Simakanem a exekuce se neomylně ujal Strootman, jelikož si Mats Sels vybral opačnou stranu - 2:0. Marseille po deseti kolech vyšplhala na čtvrtou příčku a do konce měsíce se v Ligue 1 utká s PSG. Strasbourg na Stade de la Meinau přivítá OGC Nice.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele