24. kolo
08.02.2020 20:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Nice doma překvapivě nestačilo na Nimes

OGC Nice před nedávnem vyhlásilo útok na evropské poháry a vedlo si dobře, jenomže podobné ztráty jako je tato sráží pobřežní celek celou sezonu. Nice doma nestačilo na o záchranu bojující Nimes Olympique a útok na přední pozice se tak znovu odkládá. Pro Nimes jsou to pochopitelně zlaté tři body. Klíčovým okamžikem bylo i vyloučení Boudaouiho, protože po jeho červené kartě Nimes dvakrát udeřilo.

Přitom všechno z pohledu domácích začalo dobře. Již v 6. minutě si Claude Maurice seběhl pro přihrávku do vápna, zasekávačkou se zbavil obránce a chladnokrevně zakončil. Nimes si mohlo stěží přát horší začátek. Nimes ale okamžitě po inkasované brance přidalo a začalo si vytvářet možnosti. Ve 22. minutě ještě musel zasáhnout Bernardoni a uchránit svůj tým od druhého gólu, ale pak už začalo přituhovat před Benítezem. Okamžik z 38. minuty nabídl krásný moment, kdy se Nolan Roux nůžkami položil do centru, ale balón skončil těsně vedle branky.

Nimes si za svojí aktivitu vyrovnání zasloužilo a dočkalo se těsně před koncem poločasu. Na centr od rohového praporku si naskočil Loïck Landre a Benítez nedokázal zareagovat. O dvě minuty později vstřelili hosté i druhý gól, ale ten v podání Philippoteauxe nemohl kvůli hraní rukou platit.

Crocodiles se každopádně přesvědčili, že se s Nice dá hrát a ve druhém poločase tomu přizpůsobili hru, zvláště když pět minut po přestávce předvedl ostrý zákrok Boudaoui a byl vyloučen. Netrvalo to dlouho a Nimes se skutečně ujalo vedení, Romain Philippoteaux tvrdým volejem propálil vše, co mu stálo v cestě a v nastavení zužitkoval rychlý brejk Moussa Koné. Nimes vyloupilo Allianz Riviéru výsledkem 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Fikus19

2~0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele