20. kolo
11.01.2020 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Nimes zabralo a doma porazilo Remeš 2:0

Velmi důležité vítězství si na své konto připsal Nimes Olympique, který porazil ambiciózní Remeš 2:0. Domácí šli na začátku prvního poločasu do vedení a v průběhu druhé půle jim vydatně pomohlo správné vyloučení Jacquese-Alaixyse Romaa. Nimes pak stačilo oslabenému soupeři vstřelit ještě jeden gól - z přímáku se trefil Yassine Benrahou.

Vzhledem k postavení v tabulce byli hosté favority a hned v úvodu je mohl poslat do vedení Hyun-Jun, který zkoušel Bernardoniho nachytat na přední tyči. Brankář Nimes ale dobře zareagoval a balón vytěsnil na rohový kop. Hlavní arbitr zápasu ještě zkoumal, zda nedošlo k hraní rukou a jelikož k žádný prohřešek neobjevil, hra mohla pokračovat. Bezbrankový stav nakonec vydržel jen patnáct minut. Po centru do šestnáctky nastal před Rajkovićem zmatek, ve kterém se nejlépe zorientoval Renaud Ripart a z malého vápna poslal domácí do vedení!

Hra se pak poměrně přiostřila, což zejména brankář Rajković odnesl viditelnou boulí na čele. Sudí se rozhodl hráče netrestat a poločas skončil jen s jednou udělenou žlutou kartou. Před koncem poločasu ještě vyzkoušel Rajkovićovu pozornost Ripart.

I ve druhém poločase se hrálo dost ostře a sudí se tomu rozhodl učinit přítrž v 57. minutě, kdy sáhl pro druhou žlutou kartu pro Jacquese-Alaixyse Romaa. Nimes tak dohrávalo v početní výhodě, ale pojistku vstřelilo až v samotném závěru utkání. V nastavení nádherně zakroutil volný přímý kop do branky Yassine Benrahou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele