2. kolo
17.08.2019 20:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Nice je zatím stoprocentní, po Amiens porazilo i Nimes

V prvním zápase Nice vyhrálo nad Amiens a tři body získalo i nyní na půdě Krokodýlů z Nimes. OGC mělo výborný začátek, během čtvrthodiny stihlo domácím nastřílet dvě branky a náskok už nepustilo. Hráči Amiens zvládli v prvním poločase snížit, další gól jim však už nebyl přán.

Nimes mělo v prvním kole těžkou úlohu, kterou dle očekávání nezvládlo a v Paříži prohrálo 0:3. Domácí duel s Nice měl být jiný, jenomže začátek zápasu se Krokodýlům vůbec nepovedl. Už v osmé minutě měl celek z Azurového pobřeží možnost pokutového kopu, když Briancon skluzem zastavoval protihráče. Wylan Cyprien penaltu bez problému proměnil a Nice vedlo na půdě Nimes 1:0. Domácí se sotva stačili vzpamatovat a po šesti minutách inkasovali druhý gól. Cyprienův centr před brankou zasáhl Ignatius Ganago a Patrik Vieira na lavičce OGC musel být se začátkem utkání náramně spokojen.

Ve 32. minutě se sice Krokodýli dočkali, jenomže gól, který vsítili nebyl kvůli ofsajdu uznán. Domácí se dočkali až na sklonku prvního poločasu, , kdy hrdina předchozích okamžiků Cyprien fauloval ve vlastní šestnáctce a Renaud Ripart střelou na opačnou stranu snížil. Druhý poločas tak sliboval zajímavou podívanou.

A skutečně tomu tak bylo, zvláště když hostující Coly uviděl za zbytečný faul druhou žlutou kartu a musel se poroučet ze hřiště. Nice tak čekalo zhruba čtyřicetiminutové oslabení. Nimes pochopitelně zvýšilo tempo, zatímco tým Patricka Vieiry se uchýlil k ryzí defenzívě. S přibývajícím koncem začala atmosféra utkání houstnout a hráči na obou stranách byli čím dál nervóznější. Zejména hráči Nimes, kteří neproměňovali šance jako Bobichin, který těsně minul Clementiovu branku

Až v osmé minutě nastavení se počet sil na hrací ploše vyrovnal, neboť nervy na uzdě neudržel Pablo Martínez, ale i to mělo jepičího trvání. Hned za minutu uviděl červenou kartu i kapitán Briancon a Nice paradoxně dohrávalo v početní převaze a výsledek už si pohlídalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele