25. kolo
15.02.2020 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Nîmes Olympique nejtěsnějším možným rozdílem přehrálo Angers

Svěřencům Stéphana Moulina rozhodně nelze upřít snahu, nicméně letos se jim chybí i více toho fotbalového štěstíčka. Krokodýli se zásluhou této výhry dostali nad sestupové pásmo. Uvidíme, jak dlouho tam vydrží.

Během úvodní dvacetiminutovky rozdal rozhodčí Karim Abed všechny tři žluté karty, přičemž Casimiru Ningovi se později stala osudnou. Zajímavé gólové šance se Stade des Costiéres vyhýbali obloukem. Až nedlouho před odchodem do šaten se mohl prosadit Stéphane Bahoken, jenže jeho hlavička nebyla z nejpřesnějších.

Poté si nepotykal s přesností Ninga a snahy domácích o odpískání penalty v jejich prospěch po zhlédnutí videozáznamu utnul sudí. V nastaveném čase se ještě k odraženému míči dostal Zinedine Ferhat, ale skóre se nezměnilo. Ve dvaapadesáté minutě o sobě dal vědět Nolan Roux. Jeho střelu z bezprostřední blízkosti však gólman Ludovic Butelle kryl.

Hned záhy měl na hlavě vedoucí gól Sidy Sarr. Bohužel pro Blaquartův výběr se však balon zastavil o břevno. Ve třiašedesáté minutě nenapadlo Romaina Philippoteauxe nic lepšího, než z velké dálky vypálit nad branku. Vlastně ani není divu, že ho kouč následně stáhnul ze hry a na jeho místo přišel Renaud Ripart.

Pak došlo na Ningu, který vysokou nohou nakopnul Ferhata do hlavy. Alžírský útočník musel kvůli krvavému zranění okamžitě střídat. A jeho čadský protihráč putoval po červené kartě rovněž ze hřiště. Les Crocodiles využili početní výhody už za pouhé tři minuty. Sarrův centr z levé strany usměrnil Moussa Koné za brankovou čáru koleny - 1:0.

Od té doby se domácí soustředili spíše na bránění těsného výsledku, což nebylo proti bezzubému soupeři nic složitého. Angers tak připisuje čtvrtou porážku v řadě a bude doufat, že po střetnutí s MHSC nebude následovat další propad tabulkou. Nîmes čeká cesta do Roazhon Parku, kde nastupují k zápasům borci oblékající dres Stade Rennes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Potvrdí domácí nečekaný zisk 3 bodíku z minulého kola? Nejsem o tom přesvědčen.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele