10. kolo
19.10.2019 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Calabresi zachránil v páté minutě nastavení bod

Až ve čtvrté minutě nastavení zachránil bod pro Amiens Arturo Calabresi. Hosté tak prodloužili sérii bez porážky na tři utkání, naopak Nîmes ve čtvrtém utkání po sobě nevyhrál a jeho situace začíná být kritická. "Krokodýlům" patří po deseti kolech osmnácté místo.

Francouzská liga je známá svojí vyrovnaností, takže zisk deseti bodů z deseti zápasů neznamená úplný propadák. Na druhou stranu Nîmes je osmnáctý a to by znamenalo po osmatřiceti kolech průšvih.

Amiens ale bylo herně lepší a Nîmes toho v celém zápase zas tolik nepředvedlo. Už ve 3. minutě musel předvést vynikající zákrok Días proti samostatnému postupu a v 25. minutě znovu zachránil svůj tým skvělým zásahem. Nerozhodný stav nakonec vydržel do 41. minuty a jako první se prosadili domácí. Po rohovém kopu se střelou z první trefil Pablo Martínez a Nîmes možná trochu překvapivě vedlo 1:0.

Hosté se po změně stran snažili o vyrovnání a velmi blízko byli v 56. minutě, kdy Díase po střele zblízka zachránila tyč. Čtvrthodinu před koncem zase Días vychytal pokus Kakuty a čas se začal hostům nepříjemně krátit. V poslední desetiminutovce se Amiens dvakrát dožadovalo pokutového kopu a v jednom případě ho sudí už odpískal, jenomže záhy svůj verdikt zase odvolal. Amiens se nevzdávalo a nakonec až v páté minutě nastavení přeci jenom vyrovnalo na 1:1. Po rohovém kopu došlo ve vápně Nîmes k závaru a nejlépe se zorientoval Arturo Calabresi, jenž z malého vápna poslal balón do sítě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele