13. kolo
09.11.2019 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille nedalo gól a s Métami jenom remizovalo 0:0

Pilnější střelba a 60% držení balónu, to všechno ale v souboji proti Métám nestačilo. LOSC zkrátka a jednoduše nenašlo na defenzívu hostí recept a konečná remíza 0:0 je pochopitelně citelnou ztrátou.

Lille se potřebovalo vzpamatovat z těžkého direktu ve Valencii, kde bylo blízko bodovému zisku, ale deset minut před koncem si od Los Che nechalo nastřílet tři góly a nakonec prohrálo. V Ligue 1 zase před týdnem nestačilo na Marseille a tři body ze zápasu s Métami by byly na místě.

Méty hrály hodně pozorně, soustředěnou defenzívou domácí moc do šancí nepouštěli. Jonathan Bamba v největší příležitosti prvního poločasu branku jenom přestřelil. Ve 33. minutě měli domácí ještě jednu velkou šanci, když si vlastní gól málem vstřelil John Boye. Málem, protože Oukidja předvedl výborný zákrok. První poločas líbivý nebyl a vlastně ani není divu, že nepřinesl žádný gól.

Fanoušci na stadionu Pierra Mauroye přeci jenom doufali v lepší zítřky, ale druhý poločas byl jako přes kopírák. Hlavou stříleli vedle Habib Maïga i José Fonte. Dogy měly určitě převahu, ale nedaly gól a to rozhodlo. V poslední půlhodině se hra hodně kouskovala, Méty věděly, že jsou bodu velmi blízko a tomu také podřídily vše. Oukidja měl ještě několik zásahů, chycených centrů atd., co je však důležité, že udržel čisté konto a měl velký podíl na cenné remíze jeho celku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele