14. kolo
23.11.2019 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Méty se rozešly s Remeší smírně 1:1.

Méty si po třetí v řadě připisují remízu, tentokrát doma s Remeší 1:1. Utkání nabídlo vyrovnanou partii, jako první se prosadili hosté už po pouhých sedmi minutách, ale domácí odpověděli krátce po změně stran.

Dlouho se v Métách na branku nečekalo, už v 7. minutě zakroutil balón do šestnáctky Cafaro a Axel Disasi ho doslova dotlačil za brankovou čáru. Nepříznivý vývoj nebyl jedinou komplikací domácího mužstva, protože po čtvrthodině hry musel kvůli zranění střídat Kévin N'Doram, kterého nahradil Stoppila Sunzu. Méty ale od této chvíle hýřily aktivitou, ovšem jedinou velkou šanci na vyrovnání si v prvním poločase vytvořily až pět minut před přestávkou, kdy dokonce vstřelily gól, který nebyl kvůli ofsajdu uznán.

Méty si musely počkat na vyrovnání až do druhého poločasu. Dvě minuty po přestávce došlo ve vápně Remeše k závaru a až Adama Traoré, který vlétl do šestnáctky napálil balón do sítě. Po vyrovnání neměla ani jedna strana výraznější převahu, zato začaly působit emoce. V 90. minutě uviděl červenou kartu Cafaro, ale na rozhodující branku už bylo velmi málo času.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele