22. kolo
02.02.2020 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Mety slaví výhru nad ASSE

Stade Municipal Saint-Symphorien viděl vcelku přesvědčivé vítězství domácích, kteří proto mají sedmibodový náskok na barážovou pozici. K té jsou zase o něco blíže Les Verts, kterým tato sezona zatím opravdu nevychází podle představ.

Za hosty nastoupili také Wahbi Khazri a Loïc Perrin, přičemž právě druhý jmenovaný měl spolu s kolegou Denisem Bouangou velkou šanci už v úvodní minutě utkání. Tunisan Khazri zase přinutil k výtečnému zákroku gólmana Oukidju. V závěru poločasu ale paradoxně udeřilo na opačné straně hřiště.

Brankář Met poslal dopředu dlouhý nákop, který posunul Diallo na Opu Nguetta. Měl i trochu kliku, že obrana míč nezachytila. Pětadvacetiletý útočník si střelu připravil, a pak zamířil milimetrově přesně k protější (levé) tyči - 1:0. Tenhle gól do šatny svěřencům Vincenta Hognona rozhodně pomohl.

Bezprostředně po změně stran to byl znovu Diallo, kdo oloupil o kulatý předmět Williama Salibu a jen zásluhou Stéphana Ruffiera to nebylo o dvě branky. Další možnost patřila Khazrimu, jehož opět vychytal muž v rukavicích. Aktivní senegalský útočník Habib Diallo se prosadil až v 63. minutě, když pálil ihned z otočky z hranice pokutového území. Ruffier při nejlepší vůli tuhle střelu prostě zkrotit nedokázal - 2:0.

Už sedm minut poté bylo ještě veseleji, protože se ke Nguettovi se štěstím po odrazu dokutálela Udolova bídná přihrávka. Pak už to pro bývalého hráče Valenciennes byla snadná úloha - 3:0. V samotném závěru dokázali hosté už pouze snížit, když došlo k nedorozumění mezi brankáře a obranou. Dvaatřicetiletý Hamouma následně cílil do odkryté branky.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele