26. kolo
23.02.2020 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Remeš v závěru zachránila remízu s ASSE

Les Verts neprožívají nejlepší sezonu. Na pohárové umístění můžou s velkou pravděpodobností zapomenout. O devátou výhru připravil tým Claudea Puela svou proměněnou penaltou ve třetí minutě nastaveného času Boulaye Dia.

První velkou šanci si připsal ve 12. minutě Hassane Kamara. Bohužel pro hosty balon těsně minul Moulinovu svatyni. Následující minuty byly spíše bojem o střed hřiště. A když už se Remeš dostala blíže, jakékoli snahy o skórování zhatil nepřesný centr. Ve dvaačtyřicáté minutě si udělal prostor pozdější hrdina Dia a z hranice velkého čtverce svojí střelou na bližší tyč pořádně zaměstnal domácího gólmana.

Poločas zakončil svou nepřesnou ranou Moreto Cassamá. První událost, která ve druhém poločase přinesla trochu vzruchu na tribunách, byl souboj Francka Honorata a Axela Disasiho v pokutovém území Remeše. Rozhodčí Bastien však nechal k nelibosti domácích fanoušků a hráčů pokračovat ve hře.

V sedmapadesáté minutě se ke střele pravačkou zpoza šestnáctky odhodlal Ryad Boudebouz. Predrag Rajković si ale prostor u tyče pohlídal. Následně se připomněl Loïs Diony. Před týdnem proti Brestu skóroval, tentokrát jeho hlavička přesná nebyla. V 63. minutě už sudí přestal mít pochopení pro styl koučování Davida Guiona a udělil mu žlutou kartu.

V 73. minutě se k centru z pravé strany odhodlal Franck Honorat. A dobře udělal, protože se snesl na hlavu Denise Bouangy, na jehož koníček si sice brankář sáhnul, ale zabránit mu v cestě do sítě nedokázal - 1:0. Les rouges et blancs se v následujících minutách snažili o vyrovnání, jenže se dočkali až na úplný závěr.

Yann M'Vila v pokutovém území škobrtnul o paty pronikajícího Boulayeho Dii a rozhodčí okamžitě ukázal na penaltový puntík. Sám faulovaný zachoval pevné nervy a mířil do protipohybu muže v rukavicích - 1:1. Remeš se o příštím víkendu střetne s AS Monaco. ASSE budou o tříbodový zisk usilovat v derby proti Lyonu.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po zápase se rozdělíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi špatná komunikace, mokré dráty , ale i bod jim muže nakonec stačit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele