7. kolo
25.09.2019 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Méty vyhrály v Saint-Étienne, čímž ještě více prohloubily jeho krizi

Pod Ghislainem Printantem se povážlivě začala kývat trenérská židle, Saint-Étienne totiž opět prohrálo a prohloubilo svoji herní a výsledkovou krizi. V tabulce po porážce s Métami 0:1 kleslo už na předposlední místo. Výhru hostům zařídil po osmnácti minutách Diallo.

Loni obsadilo Saint-Étienne ve francouzské lize páté místo, ale po odchodu trenéra Jeana-Louise Gasseta a některých opor se mu přestalo dařit a to natolik, že od začátku nové sezony vyhrálo jediný zápas.

ASSE se snažilo vstoupit do utkání aktivně, ale od počátku naráželo na dobře zkonsolidovanou obranu Mét nebo brankáře Úkídžžú. Ten si ve 14. minutě poradil se střelou Cabayeho, což byla první výraznější šance zápasu. A nakonec to netrvalo dlouho a diváci se prvního gólu dočkali po 18 minutách a to v domácí síti. Rohový kop zahraný Adamou Traorém se snesl přesně na hlavu Habiba Dialla a ten poslal Méty do jednobrankového vedení. V tu chvíli ještě nikdo nečekal, že je to první a zároveň poslední gól duelu. Saint-Étienne se pak sice snažilo o vyrovnání, ale v zakončení si vedlo buď ukvapeně nebo příliš zdlouhavě. V nastavení prvního poločasu mohl zvýšit vedení Delaine, ale jeho ránu zpacifikoval Bajić.

Kýžený gól nepřinesla ani druhá půle, která opět přinesla jen pár zajímavých okamžiků a to na obou stranách. Tu největší měl až šest minut před koncem Bouanga, který se po skrumáži dostal k odraženému balónu, ale Úkídžžá jeho pokus vyrazil. Domácí v závěru riskovali, nechávali dost otevřenou obranu, ale závěrečný tlak si nevypracovali a doma nakonec nejtěsnějším rozdílem prohráli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele