12. kolo
03.11.2019 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

ASSE poskočilo díky výhře nad Monakem na osmou příčku

Angažování Clauda Puela se zatím Les Verts mimořádně vyplácí. V Ligue 1 zatím pod jeho vedením ztratili pouhé dva body. Teď si připisují skalp Monaka, které zůstává nad sestupovým pásmem o pouhé tři body.

Pozdější hrdina Denis Bouanga zahrozil nebezpečně dvakrát už během úvodní půle. Stéphane Ruffier zase musel likvidovat snahy Benjamina Henrichse, Adriena Silvy a Wissama Ben Yeddera, který postrádal útočného parťáka Islama Slimaniho. Více příležitostí, včetně jedné brankové, nabídla až půle druhá.

Alexandr Golovin přihrál Keitovi Baldému, jenž zblízka vcelku nepochopitelně selhal. Těsně před vypršením úvodní hodiny zápasu přišel o balon Henrichs. Romain Hamouma s ním doputoval až do pokutového území, kde jej vychytal Benjamin Lecomte. Jenže následnou dorážku poslal hned z voleje do odkryté klece Bouanga - 1:0.

Výborný duel v dresu Saint-Étienne odehráli Wesley Fofana a William Saliba. I díky nim svítila na ukazateli skóre u knížecího klubu nula. Přitom právě Fofana byl v 72. minutě původně vyloučen za to, že si vyšlápnul na Jean-Kévina Augustina. Nicméně sudí Brisard po poradě s asistentem u videa usoudil, že monacký fotbalista stál předtím v ofsajdu.

V nastaveném čase však na červenou kartu skutečně došlo. Ruben Aguilar nedovoleně zastavil rozběhnutého Denise Bouangu, avšak to už bylo tak jako tak jasné, že Monaco v tomhle střetnutí na body nedosáhne. Snad zaváhání napraví za týden, kdy na Stade Louis II dorazí vítězstvím nad PSG povzbuzený Dijon. Na ASSE čeká Nantes, které nebude chtít vyklidit přední pozice.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele