27. kolo
29.02.2020 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Monako remizovalo s Remeší 1:1

Pouze remízu získalo v domácím prostředí Monako a to je pochopitelně v bojích o evropské poháry ztráta. Na proměněnou penaltu Wissama Ben Yeddera zareagoval po změně stran Hassane Kamara a žádný další gól nepadl.

Už ve třetí minutě došlo na stadionu Louise II. k výpadku osvětlení, což naštěstí nemělo dlouhého trvání a hra po chvilce mohla pokračovat. Byla to Remeš, kdo se mohl ujmout vedení, velkou šanci Hassana Kamary výtečně vychytal brankář Lecomte! Monako se svojí příležitostí také neotálelo a po střele Keity Baldého zachránila Remeš branková konstrukce. Knížata postupně zvyšovala obrátky a přebírala iniciativu a to ve 29. minutě vygradovalo vedoucí brankou. Thomas Foket si v pokutovém území počínal nedovoleně a sudí odpískal pokutový kop. Wissam Ben Yedder ho s přehledem proměnil a Monako zaslouženě vedlo 1:0.

Jenže Monako nebylo ve druhém poločase schopno vstřelit druhý gól a soupeři odskočit. Nakonec za to i zaplatilo. V 58. minutě výborně vypálil na rohu pokutového území Hassane Kamara a Lecomte byl u tyče pozdě.

Remíza byla Monaku málo a kouč Roberto Moreno cílil na tři body, na plac tak postupně poslal Stevana Jovetiće nebo Auréliena Tchouameního, ovšem z následné převahy žádný gól nepadl. Pět minut před koncem utkání vychytal v dobré šanci Jovetiće brankář Rajković a o chvíli později opora Remeše zlikvidovala tutovku Ben Yeddera. Monako přes veškeré snažení rozhodnout nedokázalo a doma ztratilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

Monako

Jovetić

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele