20. kolo
11.01.2020 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Angers remizovalo s OGC Nice 1:1

Remíza 1:1 byla k vidění na stadionu Raymonda Kopy v Angers. Domácí SCO šlo sice v prvním poločase do vedení zásluhou Thiouba, ale těsně před odchodem do šaten srovnal z pokutového kopu Cyprien a více už se na hrací ploše neudálo.

Konečný výsledek asi nikoho moc nepřekvapí. V sobotu večer se spolu utkaly dva týmy, které od sebe dělil pouze jeden bod. Očekával se vyrovnaný průběh utkání a dění na hřišti nakonec dalo za pravdu.

První poločas byl ale přeci jenom více v režii domácích hráčů, kteří byli o něco aktivnější a ve 37. minutě šli zaslouženě do vedení. Sada Thioub si před šestnáctkou šikovně narazil s Manganim a prudkou přízemní ranou k tyči nedal Benítezovi žádnou šanci. Nadějný výsledek ale domácí dlouho neudrželi. Nejprve museli před koncem poločasu poprvé střídat a zraněného Nouriho nahradil Pellenard a v nastavení se provinil faulem Traoré, načež sudí nařídil pokutový kop. Wylan Cyprien si s klidem poradil a srovnal na 1:1.

Ve druhém poločase zase mělo o něco více navrch Nice, ale žádná další branka už na stadionu Raymonda Kopy nepadla. Čtvrthodinu před koncem se domácí rovněž dožadovali pokutového kopu za hraní rukou, ale VAR jejich prosby nepotvrdil a tudíž ani nevyslyšel.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele