12. kolo
02.11.2019 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Amiens zvítězilo po brance Otera nad Brestem 1:0

Juan Ferney Otero se stal hrdinou utkání mezi Amiens a Brestem, byl totiž jediným střelcem zápasu. Přitom hned ve třetí minutě Amiens zahrávalo pokutový kop, ale Sehrou Guirassy ho kopl mizerně a Larsonneur si připsal zneškodněnou penaltu. Brest měl sice na vyrovnání dostatek času, ale za celé utkání si nedokázal vytvořit byť jedinou, opravdovou gólovku.

Utkání mělo pořádně divoký začátek, Ludovic Baal se hned ve druhé minutě provinil faulem, po kterém sudí odpískal pokutový kop, ovšem Sehrou Guirassy nabídnutou šancí trestuhodně pohrdl. Penaltu kopl opravdu bídně a Larsonneur si hned na začátku připsal důležitý zákrok. Domácí i po neproměněné penaltě dál útočili a ve 28. minutě šli zaslouženě do vedení. Juan Ferney Otero byl sám překvapen, když k němu doputovala přihrávka středem, ovšem poradil si skvěle a Amiens vedlo 1:0. Hosté ještě reklamovali ofsajd, o který se ale v žádném případě nejednalo.

Až poté začal vystrkovat růžky i Brest, ale do žádné větší šance se v prvním poločase nedostal. Bohužel šance nepřicházely ani po změně stran, neboť Amiens výtečně bránilo. Brestu se rozhodně nedala upřít snaha, ale chyběl nápad a moment překvapení, který by pozornou defenzívu přelstil.

Ani Amiens nemělo ve druhém poločase tolik šancí. Jednu z mála měl na kopačce Bodmer, který ale minul. Domácí se v závěru vyloženě koncentrovali jen na udržení výsledku, což nakonec i slavilo úspěch.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele